Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών.
    Άτοκες Δόσεις: Για αγορές άνω των 100€ μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα με έως 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  2. Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων.
  3. Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
  4. Με κατάθεση/έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας. Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Τράπεζα:
ALPHA BANK

IBAN:
GR4501405010501002320000029

Δικαιούχος λογαριασμού:
Α. ΣΙΑΜΠΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των ειδών γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, χώρες Ε.Ε., Η.Π.Α. & Καναδά.

Η αποστολή των ειδών εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

Η αποστολή γίνεται εντός μιας εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθούν έως και τέσσερις εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημα μας στη διεύθυνση Κ. Γεωργούλη 1 24100, Καλαμάτα. 

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας επιλέξτε "Παραλαβή από το κατάστημα" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Όταν ετοιμαστεί η παραγγελία σας θα ενημερωθείτε μέσω email ώστε να περάσετε να την παραλάβετε.